Lei
Euro
Euro KORADO RADIK CLASIC
Euro WATTS
Euro BRAUEN
Euro COPA
Euro THERMAL TREND
Euro PROTHERM
Euro BUDERUS
Euro SAUNIER DUVAL
Euro IMMERGAS
Euro FERROLI
Euro TESY
Euro ATMOS
Euro WOODY
Euro VIADRUS
Euro GRUNDFOS
Euro CIMM
Euro RITTER
Euro TERMOSOLAR
Euro DZD
Euro BERG MONTANA
Euro MECK
Euro PPR HELIROMA
Euro EKOPLASTIK
Euro EKOPLASTIKTHERM
Euro VIEGA
Euro YORKSHIRE
Euro ACASO
Euro ARCO
Euro Lipovica
Euro AIRFEL

Despre noi

Dupa cum ti-am spus deja, ai ajuns unde trebuie, acolo unde poti gasi exact produsele de care ai nevoie, precum si sprijinul necesar pentru alegerea lor. Fii sigur ca avem experienta necesara si knowhow-ul pentru a raspunde oricarei cereri si pentru a face fata oricarei provocari aparute. 

 

Suntem in acest domeniu de mai mult de 11 ani, zi de zi vindem si montam centrale, zi de zi facem fata cu succes provocarilor aparute, atat din punct de vedere comercial cat si tehnic si, mai mult de atata, zi de zi ne straduim sa obtinem preturi mai bune pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor si a ne pastra pozitia de lider local in domeniul centralelor termice si a accesoriilor.

 

Echipele noastre sunt instruite, urmeaza in permanenta cursuri de pregatire pentru a tine pasul cu noile tehnologii si metodologii impuse pe piata de profil, oferind in acest fel un maxim de valoare clientului.

 

Si, pentru ca vorba lunga nu este specialitatea noastra, te invitam sa studiezi chiar tu oferta noastra, gama de produse si sa te decizi asupra celei mai bune alegeri pentru casa ta. Iar daca nu te poti decide, da-ne un telefon sau un email si iti vom oferi chiar noi tot sprijinul de care ai nevoie!

 

Pentru ca suntem alaturi de tine!

 
Magazin virtual prin www.Argebit.comCopyright www.centraletermiceonline.ro 2019
Firme Pitesti prin www.Argebiz.ro